Top4Running Club: Conditii generale

Top4Running Club (in continuare denumit Club) este un program de loialitate creat pentru clientii Topforsport s.r.o., Bešůvka 810/19, Brno – Žebětín, 641 00, ID: 29213291, CIF: CZ29213291, nregistrata in registrul comertului de pe langa Tribunalul Regional din Brno, Sectiunea C, Nr. 66187 (in continuare denumita Topforsport). Acest program ofera beneficii speciale clientilor permanenti ai magazinului online Top4Running.ro. Clientii devin voluntar membrii Clubului, prin acordul exprimat pentru inregistrare sau prin orice exprimare voluntara ceruta de lege. Clubul Top4Running: conditiile generale alcatuiesc o parte inseparabila a inregistrarii.


1. Membralitatea Top4Running Club

Orice persoana de peste 18 ani, cu adresa in Romania, care este de-acord cu Conditiile Generale poate fi membru Clubului, iar clientul poate incepe sa foloseasca beneficiile Clubului imediat dupa ce inregistrarea s-a efectuat cu succes.

 Clientul devine un membru al Top4Running Club daca indeplineste conditiile programului de loialitate din contul sau de utilizator, care ii ofera posibilitatea de a se bucura de beneficiile speciale oferite.

Membrul Clubului are dreptul sa foloseasca reducerile pentru produsele si serviciile oferite de magazinul online Top4Running.ro. Topforsport isi rezerva dreptul de a determina produsele si serviciile oferite care sunt acoperite de programul Clubului, cat si partile contractuale.


2. Accesul in contul personal Top4Running Club

Membrul Clubului va primi datele de acces ale contului sau pe www.Top4Running.ro, unde datele personale vor putea fi apoi schimbate. Datele de autentificare sunt aceleasi pentru orice magazin online Topforsport, de exemplu: 11teamsports.ro, Top4Running.ro, Top4Fitness.ro, Top4Street.ro si Top4Sport.ro.

Daca membrul Clubului suspecteaza ca datele sale au fost dezvaluite unei alte terte, sunt obligati sa informeze imediat Topforsport. Topforsport va fi responsabil de intarzierea sau eroarea raportarii utilizarii nepotrivite in cazul unei defectiuni din partea sa.

 

3. Anularea membralitatii Top4Running Club

Membralitatea poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

a/ cand membrul a oferit date incorecte la inregistrare, a utilizat incorect beneficiile oferite de Club sau a incalcat in vreun fel Conditiile Generale ale Clubului,
b/ la cererea membrului,
c/ cand membrul isi retrage acordul cu privire la procesarea datelor personale.

 
4. Protectia datelor pentru membrii Top4Running Club

Prin acordul oferit la inregistrare, clientul aproba procesarea datelor personale oferite in timpul inregistrarii, cat si datele obtinute in timpul procesului de cumparare. Intregul proces este realizat doar de Topforsport si baza lor de date. Membrul Clubului este de-asemenea de-acord cu procesarea datelor personale inregistrate sub numele lor de Topforsport ca administrator, in concordanta cu Actul cu Nr. 101/2000 cu privire la politica de prelucrare a datelor personale in scopul conditiilor Clubului. Topforsport are dreptul de a procesa datele personale prin terte speciale de procesare, in timp ce membrul Clubului recunoaste ca astfel de terte nu sunt subiectii altor acorduri viitoare din partea lor.  Membrul Clubului este de-acord cu procesarea datelor personale pentru o perioada nedefinita de timp, pana cand acordul este retras sau pana cand membralitatea Clubului expira. Acordul poate fi retras oricand, situatie in care administratorul va sterge datele stocate.  

 
5. Clauze finale

Topforsport isi rezerva dreptul de a publica poze si videouri cu castigatorii competitiilor Clubului, inclusiv numele castigatorilor, fara alte compensatii financiare, situatii cu care membrul Clubului este de-acord. Nici un premiu oferit de Club nu este obligatoriu legal. Topforsport isi rezerva dreptul de a ajusta Conditiile Generale oricand doreste. Membrii Clubului vor fi informati despre aceste ajustari pe www.top4running.ro. Topforsport isi rezerva dreptul de a incheia activitatea Clubului, daca aceasta actiune este justificata, iar data incheierii va fi publicata pe www.top4running.ro. 
 
Date de contact: https://top4running.ro/pg/contact