Topforsport s.r.o: Politica de confidentialitate

Regulile mentionate in cele ce urmeaza referitoare la protectia datelor personale se aplica activitatii Topforsport s.r.o., ID 292 13 291, Lazaretní 4298/11a, 615 00 Brno, inregistrata in registrul comertului de pe langa Tribunalul Regional din Brno, Sectiunea C, Nr. 66187 (in continuare Topforsport s.r.o). Aceste reguli se aplica tuturor activitatilor magazinului online operat de Topforsport s.r.o. - WePlayBasketball.ro (in continuare magazin online sau magazine online), cat si a partilor lor relevante folosite in interactiunea cu clientii la magazinele fizice operate de Topforsport s.r.o.

Topforsport s.r.o. este administratorul datelor personale ale clientilor si utilizatorilor sai online, cat si ai magazinelor fizice, asa cum este mentionat in actul normativ cu privire la Protectia Datelor Personale si reglementarilor asociate.

Adresa de livrare: Lazaretní 4298/11A, 615 00 Brno-Židenice

Telefon: 0356 630 007

Adresa de e-mail: info@weplaybasketball.ro

Politica de confidentialitate se aplica clientilor si utilizatorilor online, cat si celor ai magazinelor fizice ale Topforsport s.r.o. care sunt persoane reale.

1. Contul de utilizator

Te poti inregistra in oricare magazin online operat de Topforsport s.r.o ca si client/utilizator nou si sa castigi mai multe beneficii. In formularul de inregistrare trebuie sa iti completezi datele solicitate, in mod special numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail. Odata ce aceste date sunt inregistrate si confirmate prin e-mail, contul de utilizator va fi creat. In acest fel oferi datele personale catre Topforsport s.r.o si esti de-acord cu procesarea lor conform informatiei primite la completarea si confirmarea formularului de inregistrare.

Pentru a-ti accesa contul de utilizator, trebuie sa iti alegi un username si o parola. Te rugam sa le alegi cu grija, pentru a preveni folosirea neautorizata a unei terte parti. Facem tot posibilul sa-ti protejam datele personale, insa cand datele corecte de inregistrare sunt folosite, nu mai putem verifica daca persoana care s-a autentificat esti tu sau altcineva. Daca datele tale de autentificare sunt folosite necorespunzator, persoana care le-a folosit de la inceput va avea acces la datele tale personale completate la inregistrare. Te rugam pastreaza datele de autentificare secrete. Altfel, Topforsport s.r.o nu poate fi raspunzatoare pentru folosirea inadecvata a contului de utilizator sau a datelor din posesia unei terte parti.

Informatia oferita in timpul inregistrarii trebuie sa fie adevarata si completa. Orice cont stabilit pe baza unor date false sau incomplete va putea fi anulat fara vreo notificare, la fel si orice cont de utilizator care nu este conform reglementarilor si politicilor de functionare. In cazul schimbarii datelor, este recomandata corectarea imediata a acestora in contul de utilizator sau informarea oricarui contact mentionat mai sus.

2. Protectia datelor personale

Prin completarea unui comenzi, inregistrarea unui cont de utilizator, abonarea la newsletterul nostru, comentarea sau evaluarea unui produs sau exercitarea drepturilor mentionate in contractul de cumparare, oferi anumite date personale societatii Topforsport s.r.o. Asa cum esti informat in procesul de completare a datelor personale, prin parcurgerea acestor pasi iti exprimi acordul cu privire la oferirea datelor personale pentru utilizarea lor intr-un anumit scop; in majoritatea cazurilor, pana la exprimarea dezaprobului cu privire la aceasta folosire. Trebuie sa avem mereu un motiv indreptatit pentru folosirea datelor tale personale. La abonarea la newsletterul nostru sau crearea unui cont de utilizator fara plasarea unei comenzi, iti exprimi acordul cu privire la folosirea datelor cu caracter personal prin oferirea datelor personale si accesarea link-ului de confirmare primit in e-mail. Daca introduci aceste date plasand o comanda, returnarea produselor sau completarea unei reclamatii, motivul solicitarii datelor personale este acela de a incheia contractul de cumparare si indeplinirea obligatiilor mentionate in acesta. In anumite cazuri, vom folosi o parte din datele tale personale (de exemplu adresa de e-mail) in general in scopuri de dezvoltare, promovare si imbunatatire a activitatii.

Prin procesarea datelor tale personale, procedam conform reglementarilor Parlamentului si Consiliului European al Uniunii Europene (EU) Nr.2016/679 despre protectia persoanelor fizice in raport cu procesarea datelor cu caracter personal, cat si a directivei Nr.95/46/EC (in continuare Directiva).

2.1 Ce inseamna date personale?

Datele personale sunt informatia pe care o oferi prin completarea unei comenzi, inregistrarea unui cont sau realizarea altei activitati intr-unul dintre magazinele online operate de Topforsport s.r.o sau in persoana in magazinele fizice. Datele personale se refera la orice informatie care identifica sau poate identifica o anumita persoana. Datele personale in general, dar nu exclusiv, se refera la nume si prenume, poze, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de livrare sau numarul de telefon. Datele personale pot fi uneori mai neobisnuite, precum contul bancar, pentru a identifica o anumita persoana (in cazul restituirii).

Obtinem anumite date automat atunci cand ne vizitezi magazinul online, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, device sau sistemul de operare, durata si numarul de dati in care ai accesat platforma noastra web, informatii oferite prin cookies, si alte informatii asemanatoare. Dorim sa te informam ca obtinerea acestor informatii se realizeaza chiar si fara inregistrarea unui cont de utilizator sau plasarea unei comenzi in magazinul nostru online. Aceste date ne ajuta sa detectam cookies-urile, despre care ai fost informat chiar la prima accesare a magazinului nostru online.

Nu este nici o diferenta intre oferirea datelor personale pe internet sau plasarea unei comenzi in magazinul nostru online. Daca ne oferi datele personale pentru plasarea unei comenzi sau pentru preluarea lor in persoana, urmatoarea informatie ti se aplica si tie.

2.2 Cum sunt folosite datele personale?

Prin folosirea datelor personale si a celorlalte date iti oferim acces in contul de utilizator si in celelalte beneficii in timp ce esti activ in magazinele noastre online. Informatiile sunt necesare si pentru noi in cazul in care comanzi produse de la noi, astfel incat sa stim cu cine sa incheiem contractul, unde sa livram produsele si pe cine sa contactam la nevoie.

De-asemenea datele sunt folosite si pentru comunicarea cu privire la administrarea contului de utilizator si pentru suportul oferit utilizatorului. Datele pot fi folosite pentru imbunatatirea serviciilor noastre, incluzand o analiza a comportamentului utilizatorilor care ajung in magazinele noastre online operate de Topforsport s.r.o.

Datele pot fi folosite in scopuri promotionale sau de marketing, ex: gestionarea bazei de date ale clientilor, utilizatorilor inregistrati sau abonatilor sau newsletterele si ofertele produselor si serviciilor noastre; pot fi folosite astfel pentru o perioada de timp nedefinita, daca nu este adusa la cunostinta o obiectie sau o cerere de dezabonare sau stergere a datelor, explicata mai jos. Prin plasarea unei comezni sau inregistrarea unui cont de utilizator, iti exprimi acordul cu privire la primirea mesajelor promotionale in concordanta cu informatia pe care ti-am oferit-o inaintea inscrierii datelor personale.

Consimtamantul oferit pentru primirea mesajelor promotionale sau newsletterelor in scopul activitatii de marketing poate fi retras oricand prin trimiterea unui e-mail la adresa noastra de contact sau prin accesarea link-ului oferit in mesajul promotional.

2.3 Cum administram si memoram datele tale personale?

Topforsport s.r.o. este un administrator al datelor personale in conformitate cu legea de Protectie a Datelor Personale, cat si a Directivei, fiind inregistrat la Oficiul Cehiei pentru Protectia Datelor Personale cu nr. 00038046.

Avem dreptul de a permite unei terte parti procesarea datelor personale in rol de procesator. Procesatorul este partea catre care predam datele personale in scopul specificat, iar aceasta parte poate folosi datele doar in modul in care noi specificam. Procesatorul poate fi un subiect ce opereaza baze de date in care pastram datele tale personale.

Datele personale obtinute prin oferte incheiate vor fi procesate pentru o perioada necesara de timp pentru a indeplini obligatiile urmate contractului de cumparare si pentru a asigura exercitarea si indeplinirea drepturilor si obligatiilor ambelor parti. Folosirea datelor personale pe baza acestor considerente poate fi realizata pentru o perioada ce nu depaseste 10 ani de la ziua emiterii contractului de cumparare. Daca datele personale sunt preluate in urma abonarii la newsletter sau inreigstrarii unui cont de utilizator, datele vor fi folosite doar pana cand iti vei retrage consimtamantul pentru folosirea acestora in astfel de scopuri sau pana cand ne vei anunta ca nu mai doresti ca datele personale sa fie folosite. Datele personale vor fi procesate for fi folosite in forma electronica in mod automat sau in forma printata in mod manual.

2.4 Catre cine sunt furnizate datele personale?

Nu furnizam datele tale personale catre alta terta fara a te informa de acest lucru in momentul in care primim informatia de la tine, doar daca in mod evident urmeaza scopul pentru care este necesara furnizarea datelor catre o terta. Aceste alte terte pot fi companiile de curierat sau persoanele implicate in livrare sau furnizarea serviciului. Aceste persoane vor primi informatiile tale personale in forma minima necesara livrarii produselor sau furnizarii serviciilor. Daca folosim datele tale in scopuri de marketing, acestea vor putea fi furnizate tertei care se ocupa de aceste activitati pentru noi; totusi, din nou, doar in forma minima necesara pentru serviciul de marketing furnizat.

2.5 Drepturile tale cu privire la procesarea datelor personale

In cauza procesarii datelor personale, beneficiezi de anumite drepturi pe care le poti exercita asupra administratorului datelor tale personale. Ai dreptul sa iti accesezi datele personale procesate de Topforsport s.r.o si dreptul de a fi informat cu privire la procesarea acestora (referitor la scopul procesarii, tipul de data procesata, sursele si beneficiarii acestor date). Aceste informatii iti vor fi oferite imediat la cerere, precum o declaratie cu privire la procesarea datelor tale personale. Pentru oferirea acestei informatii, suntem indreptatiti sa cerem compensarea adecvata fara a depasi costurile furnizarii informatiei.

Ai dreptul de a solicita ca datele personale incorecte sa fie modificate sau sterse ulterior. De-asemenea ai dreptul sa aduci obiectii cu privire la procesarea datelor personale. Bazat pe solicitarea ta scrisa, vom sterge datele tale personale din baza noastra de date. Solicitarea pentru stergerea datelor trebuie bazata pe motivele stipulate in Articolul 12, Clauza 1 din Directiva. Pana cand vom reveni cu o decizie referitoare la corectarea sau stergerea datelor tale personale, vei avea dreptul de a solicita limitarea folosirii lor.

Daca procesam datele personale pe baza unui acord, ai dreptul sa iti retragi consimtamantul oricand. Aceasta retragere nu va afecta legitimitatea procesarii datelor anterior retragerii din consimtamant.

In cazul procesarii datelor pe baza interesului nostru legitim, ai dreptul la o obiectie cu privire la aceasta procesare, iar noi vom suspenda procesarea datelor pana cand vom dovedi ca sunt intr-adevar motive legitime serioase pentru procesare. Daca interesul nostru legitim are un scop direct de marketing, obiectia ta va opri procesarea datelor personale in acest scop.

Daca motivul legal pentru procesarea datelor personale este consimtamantul tau oferit pentru procesare, iar aceasta se realizeaza automat, de ex.prin pastrarea datelor intr-o baza de date odata ce acestea au fost oferite in magazinul online, ai dreptul de a solicita oferirea acestor date intr-un format accesibil in scopul furnizarii datelor catre un alt administrator.

Daca suspectezi procesarea datelor personale de catre compania noastra sau de catre procesator in conflict cu Oficiul de Protectie a Datelor Personale sau cu Directiva, ai urmatoarele optiuni:

  • poti solicita explicatii de la noi sau de la procesator
  • poti solicita corectarea acestei situatii noua sau procesatorului, in general daca este vorba despre blocarea, corectarea, adaugarea sau stergerea datelor personale
  • poti intocmi o reclamatie impotriva acestei actiuni cu Oficiul de Protectie a Datelor Personale.

Vom faca tot posibilul sa iti protejam datele personale. In cazul in care nu este multumit cu modul in care acestea sunt procesate, ai dreptul sa contactezi autoritatile in masura, in general Oficiul de Protectie a Datelor Personale (www.anpc.gov.ro), care supervizeaza protectia datelor personale. Acest lucru nu afecteaza dreptul tau de a contacta direct Oficiul.

3. Alte contexte de utilizare a magazinelor online Topforsport s.r.o.

3.1 Ce sunt cookie-urile și cum vă dați acordul pentru utilizarea lor?

Cookie-urile sunt fișiere text stocate pe computerul sau pe alt dispozitiv electronic al fiecărui vizitator al unui magazin online, care permit, de exemplu, analiza modului în care vizitatorii îl utilizează. Site-urile web care au stocat cookie-uri în browserul dvs. vor putea astfel să știe dacă ați mai vizitat site-ul, dacă aveți articole în coș sau un formular în curs sau dacă sunteți conectat.

Prima dată când vă conectați la site-ul nostru web, vi se va afișa un banner de cookie-uri care vă invită să vă dați acordul pentru utilizarea cookie-urilor pe site-ul nostru web. Pe baza consimțământului dumneavoastră, folosim cookie-uri de analiză și de marketing pentru a ne permite să optimizăm site-ul și să vă oferim mesaje publicitare relevante. Puteți alege dacă doriți să acceptați aceste module cookie și alte tehnici similare, fie prin selectarea butonului "Accept All" (Acceptă totul) din bara de module cookie, fie prin stabilirea privind modulele cookie în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră, furnizând consimțământul dumneavoastră în setările mai detaliate. Puteți modifica consimțământul pe care l-ați dat în același mod în orice moment (de exemplu, prin intermediul unui link din subsolul paginii sau în setările mai detaliate), în timp ce retragerea consimțământului dvs. nu afectează legalitatea prelucrării bazate pe consimțământul dat înainte de retragerea acestuia.

3.2 Puteți împiedica complet stocarea cookie-urilor pe computerul dumneavoastră?

Puteți refuza utilizarea modulelor cookie în centrul de preferințe, așa cum este descris mai sus, sau prin selectarea setărilor corespunzătoare în browserul de internet pe care îl utilizați. În acest sens, este posibil să doriți să contactați producătorul browserului dumneavoastră de internet. Prin respingerea completă a utilizării modulelor cookie în setările browserului dvs., este posibil să nu puteți utiliza pe deplin toate funcțiile disponibile în mod normal pe paginile magazinului online. Unele dintre aceste module cookie sunt necesare pentru buna funcționare a acestora. Avem dreptul de a utiliza aceste module cookie necesare fără consimțământul dumneavoastră explicit, motiv pentru care nu există nicio opțiune în centrul de preferințe pentru a le refuza. Cu toate acestea, suntem obligați să vă informăm cu privire la utilizarea acestor module cookie, ceea ce am făcut prin intermediul barei de module cookie și al acestui document.

3.3 Categorii de cookie-uri

Pe site-ul nostru web folosim următoarele categorii de module cookie:

Cookie-uri funcționale

Colectarea și stocarea acestor module cookie ne ajută să asigurăm funcționalitatea de bază corectă a site-ului nostru web. Prelucrarea acestor date este necesară, de exemplu, pentru a asigura procesul de înregistrare, autentificarea, securizarea site-ului web împotriva atacurilor, îmbunătățirea funcționalității site-ului web, personalizarea funcționalității, monitorizarea vitezei de încărcare a paginilor etc. Fără aceste date, site-ul web nu poate funcționa corect și, prin urmare, nu poate fi refuzat.

Cookie-uri analitice

Cookie-urile analitice ne permit să obținem informații despre activitatea utilizatorilor în timp pe site-ul nostru web, ceea ce ne permite să îmbunătățim site-ul nostru web în funcție de nevoile dumneavoastră. De exemplu, acestea sunt utilizate pentru a urmări modul în care utilizatorii revin în timp, de unde vin, care sunt paginile lor preferate și cum interacționează cu diferitele componente și caracteristici ale site-ului nostru.

Cookie-uri de marketing

Prelucrarea datelor din cookie-urile de marketing ne permite să vă prezentăm publicitate pe alte site-uri web. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a urmări anunțurile pe care faceți clic sau acțiunile pe care le întreprindeți după ce faceți clic pe un anunț. Prelucrarea acestor date ne permite, de asemenea, să creăm și să difuzăm anunțuri personalizate pentru dumneavoastră.